T-LAB Professional PLAUKŲ KREMAS SU 15 VEIKIMO GALIMYBIŲ 150 ml

Pridėti prie pageidavimų sąrašoPridėta prie pageidavimų sąrašoPašalinta iš pageidavimų sąrašo 0
Pardavėjas
0 out of 5

Visų tipų plaukams, maitina plaukus ir mažina statiškumą, tuo pačiu užtikrinama apsauga nuo karščio ir UVA / UVB spindulių.

33,00 

Liko 5

Prekės pristatymas 1-3 darbo dienos

Visų tipų plaukams, maitina plaukus ir mažina statiškumą, tuo pačiu užtikrinama apsauga nuo karščio ir UVA / UVB spindulių.

„All Over Dream 15 Actions“ kremas yra sudarytas iš 15 aktyvių ekologiškų ir novatoriškų ingredientų; sukurtas taip, kad plaukus kondicionuotų visą dieną, sumažintų statiškumą ir pagerintų plaukų formavimą. Leidžia greičiau išdžiovinti plaukus ir juos suformuoti, išlaikant natūralų hidro-lipidų balansą ir apsaugant plaukų galiukus nuo lūžinėjimo.

• Ekologiškas
• Daugiakultūris
• Unisex | Lytis neutrali
• Dermatologiškai patikrinta
• Tinka nėštumo metu
• Be žiauraus elgesio ir prieš bandymus su gyvūnais
• Terapinis mišinys, turintis priešuždegiminių ir antibakterinių funkcijų
• Pagaminta iš ekologiškų tvarių ir sąžiningos prekybos ingredientų, turinčių didelę maistinę vertę
• Pasidaryk pats – grožio salonas namuose
• Galima perdirbti ir pakartotinai užpildyti
• Prasmingas aromatas
• Biologiškai skaidoma pakuotė
• Kosmopolitinė kilmė

Sukūrė „Top-beauty“ akademija. Patvirtinta profesionalių kosmetologų Europoje, Amerikoje, Azijoje, Afrikoje ir Australijoje.

98.1% natural. The remaining 1.9% are to ensure aroma, sensorial, and formulaic stability.

UNIKALUS NATŪRALUS KOMPLEKSAS

5 TAURIEJI ORGANINIAI ALIEJAI Burnočių, avokadų „Avocado“, Balžų (Crambe Abyssinica), kokosų, „Inca-Inchi“ riešutų, skirti giliai kondicionuoti, apsaugoti nuo karščio ir išlyginti blizgesį.
5 PUIKŪS ORGANINIAI EKSTRAKTAI Maroko alavijas, Lotosas, Moringa, Gardenija(Tiare), Plumerja skirti barjerams stiprinti ir drėgmės sulaikymui.
5 GALINGI BIOVEIKSNIAI tokoferolis, bakučiolis, augalinė hialurono rūgštis, augaliniai baltymai, D-pantenolis, skirtI plaukams šilko pavidalo glotnumui suteikti, lengvam jų iššukavimui ir švelnumui.

Sudėtis

Aqua*, Cetearyl Alcohol**, Behenamidopropyl Dimethylamine**, Coco-Caprylate**, Crambe Abyssinica (Crambe) Seed Oil Phytosterol Esters**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil***, Amaranthus Caudatus (Amaranth) Seed Oil***, Persea Gratissima (Avocado) Oil***, Plukenetia Volubilis (Inca Inchi) Seed Oil***, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract***, Nymphaea Caerulea (Egypt Lotus) Flower Extract**, Moringa Oleifera (Moringa) Seed Extract**, Gardenia Tahitensis (Tiare) Flower Extract**, Plumeria Alba (Plumeria) Flower Extract**, Tocopherol (Vitamin E)**, Bakuchiol**, Tamarindus Indica Seed Gum**, Hydrolyzed Vegetable Protein**, Panthenol, Glycerin**, Lactic Acid**, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate**, Fragrance, Propanediol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Citric Acid**, Sorbic Acid, Limonene, Coumarin, Linalool

NAUDOJIMAS

1 žingsnis: prieš džiovindami oru arba džiovintuvu, tepkite kremą ant drėgnų plaukų.
2 žingsnis: tolygiai paskirstykite per plaukus. Įmasažuokite priemonę, pradedant nuo plaukų vidurio iki galiukų, pirštais ir delnais.
3 žingsnis: iššukuokite. Formuokite kaip įprasta. Nuplauti nereikia.

Pagaminta Europoje.

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui.

Savybės: T-LAB Professional PLAUKŲ KREMAS SU 15 VEIKIMO GALIMYBIŲ 150 ml

Svoris 0.200 kg

Klientų atsiliepimai

0.0 iš 5
0
0
0
0
0
Rašyti įvertinimą

Atsiliepimų apie prekę nėra.

Parašykite įvertinimą “T-LAB Professional PLAUKŲ KREMAS SU 15 VEIKIMO GALIMYBIŲ 150 ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

StiliuSOS
Atstatyti slaptažodį
[]